top of page

OM

SIVERT

Sivert er foredragsholder, hobby-eventyrer, familiemann og rådgiver. Han har erfaring fra og kunnskap om polarområdene og ønsker å være en ambassadør for våre siste virkelige villmarksområder. Sivert har vært flere ganger i Antarktis og Sydpolen og har tilbrakt mer enn et tiår på "toppen av verden" - Svalbard.

 

Med sin base I Romsdalen er Sivert stadig på farten med sine foredrag og konsulentoppdrag og bruker sine erfaringer fra ekspedisjoner og næringslivet til å bygge samarbeid med bedrifter, organisasjoner og institusjoner. Det gjelder både motivasjon, teambuilding, strategi og organisasjonsutvikling. Sivert er en type som raskt får relasjoner til de mennesker og organisasjoner han jobber med og er involvert i.Dette er også en viktig kjerne i måten å jobbe på.

Opplevelser og ekspedisjoner er kraftige verktøy som ofte fungerer utmerket som eksempel på de strategiske og personlige utfordringer man møter både I næringslivet og livet forøvrig. Sivert holder foredrag og workshops for store og små organisasjoner og gjerne for skoler og veldedige formål. Hans foredrag er både inspirerende og utviklende og han bruker bevisst humor som ingrediens i det han leverer.

Sivert er også del av reiselivsutviklingsmiljøet, 2469 Reiselivsutvikling AS og har sin egen rådgivningsvirksomhet gjennom Sivert Ut & Opp.

bottom of page