top of page

FOREDRAG

DSC_0820.JPG

SYDPOLEN - 66 DAGER

60 MIN. (ENG/NORSK)

Sammen med ekspedisjonspartneren ble det et kappløp mot tiden I Amundsens historiske rute til Sypdpolen. Det hele kulminerte med at de nådde Sydpolen 17. januar 2018 kun timer før sesongens siste fly lettet fra polpunktet. Sivert og makkeren måtte kjempe seg gjennom noen voldsomme stormer som endret planene, ekstrem kulde og tidsnød på sin 1 200 km lange skitur.

Foredraget omhandler tema som motivasjon, nederlag, ærlig om kjemi og relasjoner, flaks/uflaks, planlegging og naturglede.

 

Du vil få et veldig godt bilde av hva som kreves for en slik ekstrem tur og hva det å tilbringe så mye tid under så ekstreme forhold som Antarktis har å by på.Foredraget krydres med bilder og film og mye humor!

Sivert s hv.jpg

ANDRE FOREDRAG

45 MIN. - HEL DAG (ENG/NORSK)

Med sine erfaringer fra ekspedisjoner, ledelse og rådgiving kan Sivert skreddersy foredrag og workshops for bedrifter og organisasjoner.

Sivert kan fasihlitere alt fra kortere motivasjonsforedrag til mer dyptgående workshops. Han har lang erfaring som konsulent innen teambuilding, stratgirådgiving og organisasjonsutvikling.

Fortell hva du ønsker ut av arbeidet og sammen finner dere den formen kompasser din organisasjon best.

bottom of page